Ostrzenie noży kuchennych

W tej kategori zanajduje się większość  noży używanych w kuchni za wyjątkiem noży ząbkowanych.

  • Krawędź tnąca jedno- lub dwustronna
  • Standardowo ostrzymy na kąt 15-17 stopni
  • Likwidujemy szczerby
  • Naprawiamy złamane czubki
  • Likwidujemy wklęsłości ostrza po musakach i ostrzałkach ręcznych

Cena 30 zł / szt.

Ostrzenie moży azjatyckich

Noże do suchi i sashimi takie jak Yabagiba, Deba, Usuba i podobne

  • Krawędź tnąca jednostronna
  • Kąt ostrzenia 14 stopni

Cena 100 zł / szt.

Ostrzenie sitek i noży do Wilka

Noże i sitka do Wilka i innych maszynek do mielenia mięsa. o średnicy do 15 cm.

Cena 10 zł / sitko.

Cena 10 zł / nóż.

Ostrzenie tarcz do krajalnicy

Tarcze gładkie o średnicy do 35 cm.

Cena 30 zł / szt.

Ostrzenie noży do szatkownicy

Ostrzymy noże gładkie.

Cena 10 zł / ostrze.